Skip to content Skip to footer

Pagina de test

image-1-copyright
La EVO Logistic, oferim și gestionăm soluții pentru lanțul de aprovizionare pentru mii de companii în fiecare zi – de la mica afacere de familie până la marile corporatii globale.

Scopul Nostru

Menținerea fluxului lanțurilor de aprovizionare într-o lume în schimbare

Recunoaștem rolul nostru ca parte a infrastructurii critice care conduce comerțul mondial și ca un factor cheie pentru creșterea durabilă a tuturor părților interesate, inclusiv a clienților, acționarilor și a societăților în general.

Ne desfășurăm afacerile cu integritate, respectând diferitele culturi și demnitatea și drepturile persoanelor. Credem în contribuția noastră echitabilă la societățile și comunitățile locale în care activăm , reducând în același timp amprenta asupra mediului din operațiunile noastre.

Profităm de tehnologie și digitalizare. Fluxurile noastre de lucru sunt foarte digitalizate, iar sistemele noastre IT sunt integrate atât cu clienții, cât și cu furnizorii. Într-o lume a schimbărilor, acest lucru ne permite optimizăm continuu lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri și sprijină fluxurile de lucru eficiente pentru angajații noștri.

Viziunea Noastră

Creștere sustenabilă

Ne ajutăm clienții să crească , menținându-și lanțurile de aprovizionare în flux. Creăm soluții eficiente pentru toate afacerile, cu accent pe fiabilitate, impact asupra mediului și costuri – indiferent de industrie și dimensiune.

Oportunități egale

Oferim oportunități egale de creștere tuturor angajaților. Oamenii conduc succesul companiei noastre, așa că, cu cât oferim mai multe locuri de muncă sănătoase și sigure – precum și oportunități puternice de creștere – cu atât sunt mai mari șansele noastre de a ne atinge obiectivele ambițioase de creștere.

Creștem parteneri

Ajutăm societățile să crească. Ne desfășurăm afacerile cu integritate, respectând diferitele culturi și demnitatea și drepturile persoanelor din toate țările.

Adresă

Strada Doctor Carol Davila 40, București 050451, România.

Evo Logistic © 2024. Toate drepturile rezervate

Subscribe for the updates!